VANLIGA FRÅGOR

Här får du svar på våra mest vanliga frågor. Kontakta oss om du inte finner svaret på din fråga här.

Betalning sker tryggt och säkert på Regalfönster. Vi erbjuder flera betallösningar via Klarna Checkout.
När du genomför ett köp godkänner du också Klarnas villkor.  Du kan läsa om de olika betalalternativen nedan:

Kortbetalning

Betalning med VISA och Mastercard. Inga kortavgifter tillkommer. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är säkra.

Klarna Betala Direkt

Med Klarna Betala Direkt betalar du enkelt direkt i kassan med banköverföring. Du godkänner banköverföringen med mobilt Bank-ID. Pengarna dras 1-2 dagar efter att vi skickat dina varor.

Faktura

Betalning med faktura kan du antingen göra med 14 dagars betaltid eller via månadsfaktura från Klarna. När du väljer 14 dagars betaltid tillkommer ingen fakturaavgift. Din faktura skickas via e-post i samband med att ordern skickas från vårt lager. Väljer du istället att betala med månadsfaktura får du alla dina Klarna köp, samlade i en månadsfaktura. Då du loggar in hos Klarna eller i Klarnas app kan du hantera dina fakturor.

Delbetalning

Om du vill kan du dela upp din betalning i upp till 36 månader och kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden. Du kan välja att betala enligt en plan eller så följer du ingen plan, utan får istället ett minimibelopp att betala. Då kan du välja att betala minimibeloppet eller valfritt belopp över minimibeloppet.

Du kan läsa mer om Klarnas betalalternativ här.

Klarnas köpskydd

Vid betalning med Klarna gäller dessutom Klarnas köpskydd. Klarnas köpskydd finns till för att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar av e-butiker som samarbetar med Klarna.

Klarna hanterar dina betalningar, dina inloggningsuppgifter, och din information på ett säkert sätt. Ifall du har frågor gällande ditt köp kan du vända dig till Klarnas kundservice.

Vi eftersträvar att lagerhålla de flesta produkter. Under normala omständigheter och då produkterna finns lagerförda i vår webbutik så strävar vi efter att hålla en leverans på 3-5 dagar, 7-14 dagar om färgval är annat än standard.

På varje produkts sida beskrivs förväntad leveranstid eller förväntat datum om produkten är på väg till vårt huvudlager.

Produkter som inte är lagerförda har en längre leveranstid, kontakt oss för mer information.

Glasets U-värde anger hur väl isolerat glaset är. Ett lågt U-värde betyder att glaset bättre än om ett det har ett högt u-värde.

Vi tillverkar våra fönster i vit ek, dels för att det är ett vackert träslag, men kanske främst för dess goda tålighet mot väta och röta vilka är utmärkta egenskaper för ett fönster.

KVALITET SOM GÖR SKILLNAD

Vår hängivenhet till kvalitet syns i varje liten detalj, från de stabila gångjärnen till den eleganta och tåliga ytfinishen på våra målade produkter. Vi väljer omsorgsfullt ut vårt råmaterial i vit ek, och ser till att varje del är kvistfri och har en bra ådring.För bästa precision använder vi CNC-fräsning av de flesta trädetaljerna, men varje enskild del handslipas och bearbetas därefter noggrant för att uppnå ett perfekt resultat och bästa passform.

1

Våra beslag håller en mycket hög kvalitet och garanterar hög funktion och lång hållbarhet. Spanjolettlåsningen håller garanterat tätt med en säker 4-punktslåsning.

2

Listerna tillverkas i högfunktionella material som ger mycket god isoleringsförmåga som skyddar från både kyla och buller.

3

Vårt pivotgångjärn är av hög kvalitet. Kan vridas för rengöring av utsidan . Det har dessutom en stabil och justerbar bromsfunktion.

4

Våra isolerglas är av hög kvalité med bra U-värde på 1.1

5

Exklusivt handtag med praktisk vädringsfunktion som stabilt låser ditt fönster i rätt position.

6

Våra fönster tillverkas av träslaget vit ek, som har en mycket hög motståndskraft mot röta och väta. Du kan få ditt fönster i ett stort urval eleganta färger, eller i en helt egen NCS-nyans för att perfekt matcha ditt hus.

Detaljbild - Runt öppningsbart fönster - Regalfönster - Pivot
Copyright © 2022 Regalfönster. Alla rättigheter förbehålls.