VANLIGA FRÅGOR

Här får du svar på våra mest vanliga frågor. Kontakta oss om du inte finner svaret på din fråga här.

Många upplever träfönster som genuint och det gör vi också! Vi har dessutom valt att tillverka våra fönster av träslaget vit ek för dess goda tålighet mot väta och röta vilka är utmärkta egenskaper för ett fönster. Den vita eken är mer krävande vid bearbetning och ytfinish men i gengälld så blir det ett exklusivare fönster då vi toppar marknaden i både kvalite och pris.

Om inbyggnadsmåttet i väggen är 1,2*1,4 meter (bredden kommer alltid först) så är det ett fönster med modulmåtten 12×14 du ska ha. Fönster och dörrstorlekar mäts alltså oftast i decimeter, ett fönster med måtten 12×14 motsvarar alltså 1200mm (1,2 meter) på bredden och 1400mm (1,4 meter) på höjden. Måttena på fönstret är anpassade efter hålet och ska vara lite mindre för att ha en drev (isolering) och monteringsmån. Våra fönster som skulle passa ett 1*1 meter hål är 980mm vilket innebär att det är 10mm på vardera sida för drevning och justeringar.

Betalning sker tryggt och säkert på Regalfönster. Vi erbjuder flera betallösningar via Klarna Checkout.
När du genomför ett köp godkänner du också Klarnas villkor.  Du kan läsa om de olika betalalternativen nedan:

Kortbetalning

Betalning med VISA och Mastercard. Inga kortavgifter tillkommer. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är säkra.

Klarna Betala Direkt

Med Klarna Betala Direkt betalar du enkelt direkt i kassan med banköverföring. Du godkänner banköverföringen med mobilt Bank-ID. Pengarna dras 1-2 dagar efter att vi skickat dina varor.

Faktura

Betalning med faktura kan du antingen göra med 14 dagars betaltid eller via månadsfaktura från Klarna. När du väljer 14 dagars betaltid tillkommer ingen fakturaavgift. Din faktura skickas via e-post i samband med att ordern skickas från vårt lager. Väljer du istället att betala med månadsfaktura får du alla dina Klarna köp, samlade i en månadsfaktura. Då du loggar in hos Klarna eller i Klarnas app kan du hantera dina fakturor.

Delbetalning

Om du vill kan du dela upp din betalning i upp till 36 månader och kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden. Du kan välja att betala enligt en plan eller så följer du ingen plan, utan får istället ett minimibelopp att betala. Då kan du välja att betala minimibeloppet eller valfritt belopp över minimibeloppet.

Du kan läsa mer om Klarnas betalalternativ här.

Klarnas köpskydd

Vid betalning med Klarna gäller dessutom Klarnas köpskydd. Klarnas köpskydd finns till för att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar av e-butiker som samarbetar med Klarna.

Klarna hanterar dina betalningar, dina inloggningsuppgifter, och din information på ett säkert sätt. Ifall du har frågor gällande ditt köp kan du vända dig till Klarnas kundservice.

Vi tar vanligtvis inte emot specialbeställningar då vår produktion är helt inriktad på lagerhållning för att vi ska kunna ge snabba leveranser. Vi försöker hela tiden anpassa och utöka vårt sortiment efter marknaden och kundernas efterfråga. Har du en förfrågan om en fönstermodell som inte syns på hemsidan får du gärna skicka ett mejl för att se om det är på ingång. Kanske du hjälper oss överväga att lägga till just denna modellen i vårt utbud.

Vi eftersträvar att lagerhålla de flesta produkter. Under normala omständigheter och då produkterna finns lagerförda i vår webbutik så strävar vi efter att hålla en leverans på 2-5 dagar, 7-14 dagar om färgval är annat än standard.

På varje produkts sida beskrivs förväntad leveranstid eller förväntat datum om produkten är på väg till vårt huvudlager.

Produkter som inte är lagerförda har en längre leveranstid, kontakt oss för mer information.

U-värdet är ett mått på hur bra isolerad glaskasseten är. Ju mindre U-värde Isolerglaset har ju lägre värmeförlust. Våra isolerglas är fyllda med argon och vår 2-glaskassett har ett U-värde på 1.1 och 3-glaskasetten har ett U-värde på 0.7. Våra energiglas tillverkas av GFAB Sweden AB som har en av de modernaste glastillverkningsanläggningarna i Europa.

Vi lägger fokus på kvalite och design och strävar efter att tillverka de bästa fönstren. Vi kan trots det ge ett pris som matchar de lägsta priserna på marknaden i förhållande till kvalite. Framför allt är vi mycket starka på öppningsbara runda fönster, vi skippar mellanhänder och ligger rätt i pris till en överlägsen kvalite.

KVALITET SOM GÖR SKILLNAD

Vår hängivenhet till kvalitet syns i varje liten detalj, från de stabila gångjärnen till den eleganta och tåliga ytfinishen på våra målade produkter. Vi väljer omsorgsfullt ut vårt råmaterial i vit ek, och ser till att varje del är kvistfri och har en bra ådring.För bästa precision använder vi CNC-fräsning av de flesta trädetaljerna, men varje enskild del handslipas och bearbetas därefter noggrant för att uppnå ett perfekt resultat och bästa passform.

1

Våra beslag håller en mycket hög kvalitet och garanterar hög funktion och lång hållbarhet. Spanjolettlåsningen håller garanterat tätt med en säker 4-punktslåsning.

2

Listerna tillverkas i högfunktionella material som ger mycket god isoleringsförmåga som skyddar från både kyla och buller.

3

Vårt pivotgångjärn är av hög kvalitet. Kan vridas för rengöring av utsidan . Det har dessutom en stabil och justerbar bromsfunktion.

4

Våra isolerglas är av hög kvalité med bra U-värde på 1.1

5

Exklusivt handtag med praktisk vädringsfunktion som stabilt låser ditt fönster i rätt position.

6

Våra fönster tillverkas av träslaget vit ek, som har en mycket hög motståndskraft mot röta och väta. Du kan få ditt fönster i ett stort urval eleganta färger, eller i en helt egen NCS-nyans för att perfekt matcha ditt hus.

Detaljbild - Runt öppningsbart fönster - Regalfönster - Pivot
Copyright © 2024 Regalfönster. Alla rättigheter förbehålls.