Snickare-Frilagd-hoger.png

REGALFÖNSTER – KRONAN PÅ VERKET

Regalfönster är ett relativt ungt småskaligt bolag, med rötterna i ett djupt och äkta kvalitetshantverk. Långt från stora fabriksgolv börjar vi från grunden, med ett bra träslag, gedigen kunskap, modern teknik och våra händer. Vi använder vit ek som omsorgsfullt väljs ut där vi ser till att varje del är kvistfri och har en bra ådring. För bästa precision använder vi oss av CNC-fräsning av de flesta trädetaljerna, men därefter handslipas och bearbetas varje enskild del noggrant för att uppnå ett perfekt resultat och bästa passform.

TRYGGA KÖP MED KLARNA.

Betalning sker tryggt och säkert på Regalfönster. Vi erbjuder flera betallösningar via Klarna Checkout. När du genomför ett köp godkänner du också Klarnas villkor. Vid betalning med Klarna gäller dessutom Klarnas köpskydd. Klarnas köpskydd finns till för att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar av e-butiker som samarbetar med Klarna.
Klarna hanterar dina betalningar, dina inloggningsuppgifter, och din information på ett säkert sätt. Ifall du har frågor gällande ditt köp kan du vända dig till Klarnas kundservice.

Copyright © 2024 Regalfönster. Alla rättigheter förbehålls.