Beslag av hög kvalité

Beslag utöver det vanliga - Regalfönster - Runt öppningsbart fönster

Det är ett ständigt sökande och forskande efter de bästa komponenterna till våra produkter då vi eftersträvar högsta möjliga kvalitet i alla komponenter som vi använder när vi skapar våra fönster.

Varje beslag är noga utprovat och anpassat efter respektive fönster, eftesom vi vill uppnå ett  slutresultat som inte bara är vackert utan även är hållfast, säkert och skall fungera under en lång tid.

Stabilitet och trygghet

Vi har utrustat vårt runda öppningsbara pivåhängda fönster, vårt flaggskepp, med ett kvalitetsgångjärn som klarar belastningar upp till 50 kg och det har en justerbar bromsfunktion som gör att man stabilt kan ställa fönstret i önskad vinkel.Beslag av hög kvalitë - Runt öppningsbart fönster - Regalfönster Vid stängning låses fönstret fast med hjälp av en spanjolett, med fyra låspunkter,  som sträcker sig runt hela fönstret. Vilket ger fönstret bästa möjliga tätning och säkerhet. Det helgjutna handtaget har en tapp vilket ger möjlighet till ett stormsäkert vädringsläge dygnet runt.

Klassiska beslag

Beslag av hög kvalitë - Klassiskt fönsterlås, Runt öppningsbart fönster - RegalfönsterEtt fönsterlås kan verkligen förhöja utseendet på hela fönstret. Därför är det viktigt för oss att noga välja ut de beslag som vi tycker passar bäst till den profil och stil våra olika fönster har.

Vi har inte bara fönster med modernt utseende, utan vi har även fönster med ett mer klassiskt utseende. Detta för att våra fönster lätt skall kunna passa allas smak.

Till vårt sidohängda runda fönster med klassisk profil var det därför självklart att använda ett klassiskt fönsterlås som ger fönstret rätt utseende och förstärker dess karaktär.

Copyright © 2024 Regalfönster. Alla rättigheter förbehålls.